Ny version af gemiusTraffic

Gemius lancerer en ny version af gemiusTraffic med en lang række nye funktioner.

Vi glæder os over nu at kunne introducere en ny og kraftig forbedret udgave af gemiusTraffic, der anvendes i forbindelse med FDIMs trafikmåling.

Implementeringen af gemiusTraffic2 (gT2) sker parallelt med, at det eksisterende værktøj gemiusTraffic (gT1) uændret kører videre. Det er dog planen at udfase den eksisterende version fra udgangen af 2013, så alle opfodres til at sætte sig ind i den nye version.

Gemius vil derfor i den nærmeste periode kontakte alle udgivere med henblik på, at der skal udpeges nøglepersoner hvert sted, der skal have administrator login til gT2. Herefter vil disse nøglepersoner få adgang til det nye interface (gT2), hvor alle data fra 2011 og til i dag er tilgængelige. Historiske data fra før 2011 vil blive gjort tilgængelig i gT2 i løbet af 2012.

Fra slutningen af marts/begyndelsen af april afholder vi gratis kurser for alle medlemmer i anvendelse af værktøjet og de aktiviteter, der skal gennemføres, før vi er klar til at lade den officielle måling overgå til den nye platform.

Såfremt du har spørgsmål eller kommentarer kan du som altid kontakte Gemius på enten tlf: 39 20 44 00 eller mail til audience-dk@gemius.com.